Societat 31/05/2021

Els treballadors del tren de Sóller reclamen que el servei es reprengui "complint amb tots els requisits"

Exigeixen que es programin les expedicions mínimes diàries establertes en el títol de la concessió i que es cobreixin tots els llocs de feina relacionats amb la seguretat de circulació

ARA Balears
1 min
El tren de Sóller.

PalmaDesprés de set mesos amb el tren aturat, el tren de Sóller es tornarà a posar en marxa el 1r de juny. Així, a partir de demà, el ferrocarril reprendrà la seva activitat i els treballadors, el Comitè d'Empresa i els sindicats han exigit a l'empresa i al Govern que el ferrocarril reiniciï la seva activitat com estipula la normativa.

Davant de les condicions amb les quals l'empresa concessionària vol reactivar els viatges, demanen que es programin les expedicions mínimes diàries establertes en el títol de la concessió que són quatre anada i tornada entre el Port de Sóller i Palma i que es cobreixin tots els llocs de feina relacionats amb la seguretat de circulació. A més, reclamen que s'activi al personal de manteniment i revisió de combois i que a les oficines es pugui atendre al públic fins a les 14 h.

Cal recordar que fa més d'un any que el tren de Sóller té treballadors en ERTO. Per això, la representació legal de la plantilla del Ferrocarril exigeix a la direcció de l'empresa que es cobreixin tots els llocs necessaris relacionats amb la qualitat del servei que s'ofereix.

stats