Societat 13/09/2023

Els treballadors de Cort, inclosos els regidors, rebran la pujada del 2,5% del sou aquest mes

Amb aquesta mesura, es compleix amb les disposicions que marca la Llei de pressupostos generals del 2023

1 min
Funcionaris en una oficina

PalmaTots els treballadors de l'Ajuntament de Palma, inclosos els membres de l'equip govern i l'oposició, rebran a partir d'aquest mes una pujada salarial del 2,5% a les seves nòmines, amb efecte retroactiu de l'1 de gener del 2023. Així n'ha informat aquest dimecres en roda de premsa la regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, que ha detallat que la modificació afectarà tots els treballadors, "tant funcionaris com laborables de les empreses, eventuals o membres de la corporació".

En aquesta línia, ha recordat que en el ple extraordinari de juliol del 2023 varen fer efectiva la incorporació dels romanents del 2022 al pressupost d'enguany per poder implantar la mesura. "Una vegada han passat tots els tràmits, ja estam en condicions d'abocar aquesta quantitat important al pressupost corrent del 2023 i fer efectiva aquesta mesura compromesa", ha explicat la regidora.

D'aquesta manera, a partir de setembre tots els treballadors de l'Ajuntament cobraran aquesta pujada del 2,5%, sumada a les quantitats endarrerides corresponents (des de gener del 2023). La regidora ha indicat que, amb aquesta mesura, "es compleix amb les disposicions que marca la Llei de pressupostos generals del 2023, en la qual es recull aquest límit d'increment salarial".

stats