Societat 27/04/2020

El servei de Bicipalma tornarà a funcionar dimarts, però serà obligatori emprar guants

L'Ajuntament de Palma assegura que se'n desinfectaran els punts d'estacionament cada dia

Ara Balears
1 min
Cort suspèn el sevei del Bicipalma.

PalmaEl servei de Bicipalma, que no funciona des del 15 de març, tornarà a funcionar a partir d'aquest dimarts, però serà obligatori emprar guants per accedir-hi i els punts d'estacionament es desinfectaran cada dia. L'Ajuntament de Palma ha explicat en un comunicat que pretenen impulsar els "beneficis" de la bicicleta durant la pandèmia com a transport que facilita el distanciament físic i que no contamina ni fa renou.

Bicipalma té 290 bicicletes distribuïdes entre 37 estacions i 660 punts d'ancoratge. L'àrea de Mobilitat Sostenible compensarà el període en què el servei no ha estat operatiu creant un abonament que començarà quan l'usuari hagi exhaurit la tarifa que té contractada. Per resoldre dubtes i aclariments, Cort indica que es pot consultar a través de l'adreça electrònica bicipalma@palma.cat.

Cort recorda, però, que durant l'estat d'alarma només estan autoritzats els desplaçaments per anar a la feina i cobrir serveis bàsics, com ara els productes de primera necessitat. D'altra banda, també tornen a estar operatives 12 zones ACIRE de Palma.

stats