Societat 09/03/2022

Torna la Mostra de Vins Menorca després de dos anys cancel·lada per la covid-19

La novena edició durà a l'illa fins a 35 DO i més de 90 bodegues

Iván Martín
1 min
Imatge corresponent a una edició passada de la Mostra De Vins Menorca.

MAÓUn total de 35 denominacions d'origen (DO) estatals i internacionals participaran en la novena edició de la Mostra de Vins Menorca, que es farà al Club Marítim de Maó el pròxim 11 d'abril, i torna després de dos anys de cancel·lacions a causa de la crisi sanitària de la covid-19.

L'objectiu és tornar a convertir-se en el millor aparador per descobrir les novetats més destacades de les diferents denominacions d'origen del vi estatal i internacional. Una mostra professional referent per al sector de l'hostaleria i també per als amants del vi, que en la seva novena edició durà a Menorca fins a 35 DO i més de 90 cellers, un terç dels quals ho fan per primera vegada a la Mostra. El gerent i propietari de De Vins Menorca, Dani Boix, ha explicat que entre vins, caves i xampanys se superaran els 400: "Estam molt il·lusionats amb aquesta trobada perquè el nombre de confirmacions de cellers assistents no atura de créixer".

D'altra banda, l'organització ha creat per primera vegada un guardó que reconeixerà una trajectòria singular del món viticultor. El trofeu serà obra d'un artista menorquí i el nom del guanyador es donarà a conèixer per part del jurat durant la Mostra. A més del contacte amb cellerers, s'oferiran tasts guiats de novetats per als assistents. L'acte s'ha inclòs dins el calendari de Menorca Regió Europea de la Gastronomia i té el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

stats