Societat 01/02/2019

Torna l'hivern amb vent fort i precipitacions

El Port exterior de Ciutadella està tancat a causa del vent, que podrà superar els 70 quilòmetres per hora a totes les Illes

Ara Balears
1 min
Plou a Sant Sebastià, al País Basc / EFE

PalmaDesprés d'uns dies de temperatura estable torna l'hivern amb vent fort i precipitacions que podrien anar acompanyades de tempestes en algunes zones de les Illes Balears. L'112 ha informat que el Port exterior de Ciutadella està tancat a causa del temporal.

A Mallorca predominarà el cel ennigulat i les precipitacions, que seran presents durant tota la jornada d'aquest divendres. A partir del migdia hi podria haver tempestes en algunes zones de l'illa. Durant la nit aniran disminuint les probabilitats de pluja. La temperatura oscil·larà entre els 10 i els 15 graus. El vent bufarà del sud-est i podria arribar als 70 quilòmetres per hora.

A Menorca s'ha activat l'alerta taronja a la costa a causa de les fortes ratxes de vent, que segons l'Aemet podrien superar els 70 quilòmetres per hora. A més, predominaran les precipitacions, que durant l'horabaixa podran anar acompanyades de tempestes. La temperatura màxima serà de 15 graus i la mínima, d'11.

A Eivissa i Formentera també plourà durant tota la jornada i durant la tarda hi podria haver alguna tempesta en algunes zones de les Pitiüses. La temperatura anirà en descens, però a la nit es mantindrà estable. Les ratxes de vent també podran superar els 70 quilòmetres per hora.

stats