Societat 23/04/2015

Cellnex Telecom sortirà a borsa amb una valoració màxima de 3.240 milions d'euros

El preu de les accions de la filial de telecomunicacions d'Abertis oscil·larà entre els 12 i els 14 euros per títol

Europa Press
1 min
Abertis traurà a borsa fins al 60% de Cellnex, la filial de ‘telecos’

MadridCellnex Telecom, antiga Abertis Telecom, sortirà a borsa el dia set de maig amb un preu per acció que oscil·larà entre els 12 i els 14 euros. Això implica que la flilial de telecomunicacions del grup català d'infraestructures està valorada en un 100% entre els 2.780 i els 3.240 milions d'euros, segons la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Està previst que l'Oferta Pública de Venda (OPV) que llançarà Abertis sobre més de 127 milions d'accions representatives del 55% del capital de la seva filial es porti a terme mitjançant un procés de prospecció de demanda que començarà demà 24 d'abril i acabarà el cinc de maig.

Així doncs, a través d'aquesta oferta, Abertis preveu vendres el 55% de Cellnex però podria elevar-se fins al 60,5% en funció de l'exercici del dret reservat als bancs col·locadors de quedar-se un percentage de la societat a preu de sortida, per un altre 5,5%.

Amb la sortida a borsa de Cellnex, Abertis compleix un dels seus principals objectius fixats en el seu pla estratègic. Aquesta operació es dóna paral·lelament a la sortida a borsa del fabricant ferroviari Talg -totes dues surten a cotitzar el mateix dia-.

stats