Successos
Societat 26/02/2024

Un taxista reclama a una jove que li pagui el trajecte i aquesta l'agredeix amb unes tisores

Els fets varen tenir lloc al barri de Sant Agustí, a Palma

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Local.

PalmaLa Policia Local ha intervingut en un incident en el barri de Sant Agustí, a Palma, en el qual un taxista de Calvià va ser agredit amb unes tisores per una clienta que se'n va anar sense pagar. Segons ha recollit Europa Press, l'incident va tenir lloc el passat 21 de febrer, quan la presumpta agressora, una jove de 27 anys, va baixar del vehicle sense pagar els 50 euros del trajecte. Aleshores, el taxista la va seguir per reclamar-li el pagament, però, quan la va trobar, ella el va agredir amb unes tisores a l'espatlla esquerra.

Després de l'agressió, el conductor va tornar al taxi i va trobar una jaqueta i una bossa oblidades per la clienta, amb la seva documentació. L'home va decidir localitzar-la, però no la va trobar al seu domicili. D'aquesta manera, va avisar la Policia Local, que es va desplaçar fins a la casa, on varen poder identificar la mare de la jove, qui va pagar els 50 euros del trajecte.

Finalment, els agents varen poder identificar tots els implicats, i, tot i que el taxista no va presentar una denúncia per agressió, es va informar les parts implicades que els fets es posarien en coneixement de l'autoritat judicial en ser constitutius d'un presumpte delicte de lesions.

stats