Societat 09/11/2021

La targeta ciutadana es podrà recarregar per internet

L'objectiu és potenciar el transport públic i facilitar els tràmits als usuaris

ARA Balears
1 min
Un bus de l'EMT de Palma.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat que els usuaris de l'EMT podran recarregar la targeta ciutadana a través de la web de l'EMT Palma. Aquest dimarts s'ha fet pública l'adjudicació del contracte del servei de software que permetrà digitalitzar el pagament de les tarifes per viatjar amb el transport públic de Ciutat.

Segons ha detallat el Consistori a través d'una nota de premsa, aquest projecte té un pressupost de 46.500 euros i està previst que el pagament en línia de l'EMT sigui una realitat els propers sis mesos.

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, ha destacat que aquesta és una passa més per adaptar l'EMT de Palma al segle XXI. "La legislatura passada vàrem fer possible una transformació del combustible a la xarxa de transport urbà; el desembre abordàrem una fita important com la remodelació de tota la xarxa amb els corredors d'alta freqüència amb una freqüència mitjana d'entre cinc i deu minuts i avui hem aprovat adjudicar el software que farà possible carregar la targeta ciutadana per internet", ha destacat Dalmau.

El regidor ha remarcat la seva aposta per potenciar la mobilitat sostenible i el transport públic a Ciutat i ha destacat que l'objectiu és que l'EMT sigui "molt més àgil, molt més còmoda i molt més propera i accessible per a la ciutadania de Palma".

stats