Tribunals
Societat 23/06/2022

El Suprem confirma 20 anys de presó per a l'autor d'un atropellament múltiple a l'Arenal de Palma

Desestima el recurs del condemnat en considerar "obvi" que els fets "van ser intencionats"

ARA Balears
1 min
Façana del Tribunal Suprem.

PalmaEl Tribunal Suprem ha confirmat la pena de 20 anys de presó per quatre delictes d'homicidi en grau de temptativa per a l'autor d'un atropellament múltiple a l'Arenal de Palma. D'aquesta manera, els magistrats han conclòs que encara que no existeixi una diligència o atestat de reconstrucció, "resulta obvi" que hi ha "proves que l'atropellament va ser intencionat i no provocat per una incidència imprevista de trànsit".

Segons la sentència, a la qual ha tingut accés Europa Press, els fets es remunten a l'abril de 2019, quan l'acusat estava en un local de Palma. L'home "va tenir problemes", l'assumpte va acabar amb una discussió i una baralla fora del local.

Una vegada acabada la baralla, l'acusat va pujar a un cotxe -que conduïa un amic- i es va allunyar cridant "et mataré". Va tornar després, conduint un altre vehicle, que segons la sentència figurava com a robat, i va atropellar les persones que es trobaven a la porta del local. Posteriorment, va baixar del cotxe, "i sense preocupar-se de si hi havia ferits o si algú necessitava ajuda", es va dirigir cap al vehicle d'un dels amics i se'n va anar.

stats