Societat 29/08/2016

Suc de pastanaga

1 min
Suc de pastanaga

E n el seu llibre de postres creatives i saludables, Ella Woodward reivindica el plaer de menjar-se unes bones postres, un gelat o un batut sense haver de renunciar a mantenir una dieta equilibrada. Woodward no és aliena a la moda dels smoothies, batuts i sucs, i proposa diverses receptes refrescants i molt sanes. Per exemple, un suc de pastanaga, poma i gingebre.

Preparar aquest suc és ben fàcil i molt ràpid, així que no hi ha excusa. Només cal introduir en una liquadora el gingebre amb un tros de poma, per aconseguir extreure’n tot el gust. A continuació liquarem la resta de les pomes i les pastanagues i ja tindrem el suc preparat.

Per cert, l’autora proposa no llençar la polpa que sobra després de fer el suc, ja que es pot utilitzar per fer uns crackers supernutritius, només barrejant-la amb ametlles mòltes, llavors de gira-sol i de carbassa, oli d’oliva, tahina i tamari.

Però aquesta és una altra recepta. Consulteu-la al llibre Las delicias de Ella.

stats