Societat 27/07/2018

L'STEI denuncia el cessament dels interins dia 30 de juny

El sindicat tramitarà un recurs en contra de la resolució de la directora general de Personal Docent

Toni Crespí
1 min
Imatges d'arxiu d'Ara Balears

PalmaL'STEI està tramitant un recurs en contra de la resolució de la directora general de Personal Docent, per la qual s'acorda el cessament d'un gran nombre de professors interins amb efectes a 30 de juny. El sindicat demana l'anul·lació de la resolució impugnada i el manteniment del nomenament del professorat afectat fins al 31 d'agost.

El recurs està fonamentat en els perjudicis que suposa per als drets i interessos dels perjudicats l'aplicació de la Llei Òmnibus, aprovada per la majoria del Parlament de les Balears dins el mes de juny, amb unes disposicions que anul·len de manera retroactiva un dret que s'havia adquirit amb anterioritat.

Argumenten que el cessament d'un interí durant els mesos de juliol i agost sense que es produeixi la reincorporació del titular de la plaça constitueix un frau de llei inadmissible. Des de l'STEI consideren que el principi de no discriminació és bàsic, i que el personal empleat públic de caràcter temporal de les administracions han de tenir les mateixes condicions de treball.

stats