Massificació
Societat 02/05/2024

Els sollerics exigeixen "posar fre" a la massificació turística que pateix el municipi

El municipi viu aquests dies una situació d'aglomeració "insostenible" tot just començada la temporada turística

ARA Balears
1 min
Retenció de cotxes des del Pont de Sóller fins al restaurant Can Penasso situat a l'entrada de Bunyola

PalmaSóller viu aquests dies una situació de massificació turística amb xifres de rècord. Tot ha començat amb un vídeo publicat aquest passat dimecres pel compte d'Instagram Sos residents on apareixen centenars de cotxes, ciclistes i persones caminant a l'entrada de Sóller.

Aquest fet, sumat a les publicacions de fotografies i vídeos que difongueren alguns residents aquest passat dimecres i aquest mateix dijous, on es pot veure la gran aglomeració de gent al municipi, ha fet que les xarxes socials s'omplin de comentaris en contra de la situació que viu aquestes setmanes Sóller i la serra de Tramuntana, tot just començada la temporada turística.

De fet, la greu situació ha fet que aquest dijous s'hagi hagut de tancar el túnel de Sóller en trams intermitents a causa de l'aglomeració de vehicles, ja que la cua de cotxes per entrar a Sóller arribava gairebé a Bunyola amb prop de 10 quilòmetres de retenció. Amb tot, el compte d'Instagram i d'X ha apuntat que "és ben hora d'apostar per un model turístic sostenible, de dir prou a la massificació, de tenir en compte els residents i al medi ambient. És ben hora d'aturar".

stats