Societat 31/01/2018

La cursa solidària Magic Line vol arribar a Palma el 15 d'abril als 1.500 inscrits

La participació finança projectes de la Fundació Sant Joan de Déu

Lluís Felipe Lorenzo
2 min
La cursa solidària Màgic Line vol arribar a Palma el 15 d'abril als 1.500 inscrits

PalmaLa correguda solidària Magic Line arribarà a Palma el 15 d'abril i l'objectiu de l'edició d'enguany és aconseguir els 1.500 inscrits. Els recorreguts per equips tenen tres opcions de 3, 10 i 18 quilòmetres.

El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb el gerent de l'hospital Sant Joan de Déu, Juan Carulla, i la doctora de la Fundació Sant Joan de Déu a Mallorca, Inmaculada Iglesias, han presentat aquest dimecres a la sala de plens la segona edició de la cursa solidària Magic Line.

L'acte ha inclòs l'actuació d'un grup de musicoteràpia i s'hi han explicat alguns dels projectes que es financen gràcies a la caminada Magic Line, i hi han assistit diferents regidors de la corporació municipal.

Enguany el lema de la Magic Line és #La Solidaritat és el camí. Les inscripcions s'han obert aquest dimecres a la web http://magiclinesjd.org/es/inscripcion-mll/2.

L'any passat es varen recaptar un total de 30.000 euros i varen participar-hi 89 equips amb un total de 1.200 persones inscrites; l'objectiu d'aquest any és assolir els 1.500 inscrits.

Carulla ha destacat que la Fundació Sant Joan de Déu es dedica a les persones vulnerables. "Tenim centres per tot el món i ens uneix una visió que és atendre les persones vulnerables amb el valor de l'hospitalitat. La Magic Line és una caminada i no és competitiva", ha dit, al mateix temps que ha recordat que el proper 15 d'abril la fi de festa se celebrarà al parc de la Mar amb un concert.

Noguera ha subratllat el "factor humà" de l'hospital Sant Joan de Déu. "Aquest hospital genera un factor humà important. És un espai de tornar a començar i de segones oportunitats, és una mostra dels valors de la ciutat i d'entendre la solidaritat. Una ciutat més solidària és una ciutat més humana i més volguda", ha afirmat.

stats