Successos
Societat 05/03/2023

Sis ferits, un d'ells molt greu, en un accident de trànsit a la carretera entre Manacor i Santanyí

Els fets han tingut lloc aquest diumenge al voltant de la 1.40 h de la matinada, quan un cotxe ha xocat amb un altre per darrere

ARA Balears
1 min
Una ambulància del 061.

PalmaSis persones han resultat ferides, una d'elles molt greu, en un accident de trànsit a la Ma-14 (Manacor-Santanyí), en el km 20. Segons ha informat el SAMU 061, els fets han tingut lloc la matinada d'aquest diumenge, al voltant de la 1.40 h, quan un cotxe ha xocat amb un altre per darrere, fet que ha provocat que tots dos sortissin de la carretera. El vehicle copejat, amb cinc persones a l'interior, ha fet diverses voltes de campana.

Pel que fa a l'altre cotxe, ha quedat semibolcat a la cuneta del carril contrari. A l'interior hi viatjava un jove de 22 anys.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçar bombers, un metge del PAC, dues unitats de Suport Vital Avançat i dues de Suport Vital Bàsic, que han assistit tots els afectats.

Quatre dels ferits han estat lleus i han estat traslladats a l'hospital de Llevant, mentre que una dona de 22 anys ha estat traslladada a l'Hospital de Manacor amb pronòstic menys greu, i una de 18, a l'hospital Son Espases, amb traumatisme cranioencefàlic greu. Totes dues han estat traslladades amb codi politrauma greu.

stats