Societat 24/05/2021

Sílvia Abril se'n riu de l'accent balear i genera una forta polèmica a les xarxes socials

Els seus comentaris s'han convertit en 'trending topic' a escala estatal a Twitter

1 min
Sílvia Abril, durant el programa en què va fer els comentaris sobre l'accent dels balears.

PalmaL'actriu Sílvia Abril ha generat una forta polèmica en les xarxes socials per uns comentaris sobre la manera de xerrar dels balears. Les paraules de l'humorista al programa de ràdio El Grupo de la Cadena Ser, espai que presenta amb Toni Acosta, s'han convertit en trending topic a escala estatal a Twitter i han rebut dures respostes de diferents usuaris que s'han sentit ofesos per les seves declaracions.

Durant l'emissió d'un programa, Abril va assegurar que els "mallorquinosmenorquinos, ibizencos formenterencos tenen un català que no és català". L'actriu va continuar la conversa i, seguidament, es va posar a imitar, d'una manera que pràcticament no se li entenia res del que deia, com, segons ella, xerren els illencs.

Aquest fragment en què l'humorista fa befa de l'accent balear s'ha viralitzat a Twitter després que diversos usuaris l'hagin compartit i hagin criticat Abril pels seus comentaris: "Quina vergonya fa passar. Cap sorpresa, per altra banda", "pot ser més beneita na Silvia Abril?", "català que no és català, Sílvia Abril deixa'm dir-te que ets imbècil" o "riure's del català d'altres per quedar bé amb els espanyols..." han estat algunes de les respostes que han exposat els usuaris a les xarxes.

stats