Societat 15/03/2023

Els funcionaris autonòmics cobraran la carrera professional després d'una avaluació

Es calcula que podran començar a cobrar el complement, o veuran incrementat el seu nivell, aproximadament 3.000 empleats, d'un total de 5.000

ARA Balears
1 min
El Govern signa la primera convocatòria ordinària per al reconeixement de la carrera professional dels funcionaris autonòmics

PalmaEl Govern ha signat aquest dimecres la primera convocatòria ordinària per al reconeixement de la carrera professional dels funcionaris autonòmics. Segons ha destacat l'Executiu en una nota de premsa, es calcula que podran començar a cobrar el complement, o veuran incrementat el seu nivell, aproximadament 3.000 empleats públics, d'un total de 5.000, i el cost total anual serà d'uns tres milions d'euros. Així, s'han fixat com a requisits per a la progressió la superació de l'avaluació del compliment, la valoració relativa a l'aprenentatge, la docència i la gestió del coneixement, i l'avaluació del compliment d'objectius.

En aquest sentit, un dels punts rellevants de l'acord és que s'unifica el tractament de la carrera professional del personal funcionari de carrera i laboral fix i el del personal funcionari interí i laboral temporal, tant dins el mateix grup de titulació com en diferents grups.

D'altra banda, es preveu que, amb l'acord que es va signar per unanimitat el passat 10 de març entre la Mesa Sectorial de Serveis Generals i el Comitè Intercentres, es pugui publicar una convocatòria ordinària el pròxim mes d'abril.

stats