Nou àlbum

Shakira atia el rumor d'una nova relació: "Vas aparèixer tu per curar les ferides que va deixar aquell"

Els versos de la cançó 'Nassau', que es publicarà el dia 22 amb el llançament del nou àlbum, donen diverses pistes

2 min
Shakira als premis 'Juventud' del dijous a la nit

BarcelonaEl 22 de març és la data marcada per Shakira per treure a fora tota la cascada de tristor, ràbia i desig en forma de 17 cançons. Fins ara les nou cançons que ha tret des del 2022 i que s'inclouran a l'àlbum que porta per títol Las mujeres ya no lloran han servit per conèixer amb pèls i senyals el procés emotiu, personal i familiar que la cantant de Barranquilla ha viscut després de la ruptura amb Gerard Piqué. Però són vuit els temes que encara falten per conèixer i que es preveu que donin més detalls no només de l'antiga relació, sinó també de les noves il·lusions de l'artista.

Shakira no ha pogut esperar fins al divendres 22 i ja ha començat a fer remoure les xarxes. A la platja, amb un banyador marró amb serrell i apartant-se els cabells de la mirada fixa a la càmera. Aquesta és l'estètica de les quatre fotografies de la publicació on ha revelat un vers d'una de les cançons inèdites que inclourà a l'àlbum. "Jo que havia promès que mai més tornaria a estimar, vas aparèixer tu a curar les ferides que va deixar aquell. Això ho tenia tancat amb pany i forrellat, però què faig: m'agrades massa", canta la colombiana.

El fragment ha despertat tota mena d'especulacions per esbrinar qui hi ha darrere del tu del vers. Si bé des de la ruptura amb Piqué, Shakira ha reafirmat que se centra en la cura dels seus fills –també va ser l'argument que va utilitzar davant de l'Audiència de Barcelona pel cas de frau fiscal–, en els últims mesos se l'ha vinculat amb diferents homes. Lewis Hamilton, Tom Cruise, Jimmy Buttler o Rauw Alejandro han estat alguns dels noms que han sonat al voltant de la cantant, de 47 anys. Malgrat que cap d'aquestes relacions ha estat confirmada, tot indica que sí que hi ha hagut algú que ha despertat sentiments en l'artista internacional.

Aquest fragment pertany a la cançó titulada Nassau, el tema que ha escollit Shakira per promocionar la prevenda del seu nou disc, Las mujeres ya no lloran. La publicació, que ja arriba a 1,2 milions de likes, també dona més informació dels ritmes que inclourà el nou disc, que a part de pop, reggaeton i merengue també tindrà sons d'afro beat, com en el cas de la cançó Nassau.

Abans de la publicació de l'àlbum, les cançons publicades ja acumulen més de 3.700 milions de reproduccions a les xarxes, i és Music sessions Vol. 53 amb versos com "me dejaste de vecina a la suegra / Con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda / Te creíste que me heriste y me volviste más dura / Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan" la que acumula més visualitzacions. "La producció ha estat un procés alquímic. Escrivint cada cançó em vaig reconstruir a mi mateixa. Cantant-les, les llàgrimes es van transformar en diamants i la vulnerabilitat en resiliència", va explicar l'artista quan va anunciar la publicació del seu nou disc.

stats