Mobilitat
Societat 09/11/2022

El servei de BiciPalma estarà inoperatiu durant un mes i mig per implementar un nou sistema

Hi haurà 49 noves estacions i s'hi incorporaran 930 bicicletes

ARA Balears
1 min
Una de les estacions del Bicipalma.

PalmaEl servei de BiciPalma estarà inoperatiu durant un mes i mig a partir d'aquest dilluns per implementar un nou sistema. L'Ajuntament de Palma ha explicat que hi haurà 49 noves estacions i s'incorporaran 930 bicicletes, 270 de les quals seran elèctriques.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, i el gerent de la Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP), Pedro Manera, han presentat les novetats del servei, que suposarà una inversió de 2,9 milions d'euros procedents del Pla de recuperació, transformació i resiliència del govern espanyol, i dels fons europeus Next Generation.

Cal recordar que el nou sistema de Bicipalma funciona amb un nou software i amb un nou sistema elèctric que ja s'ha provat a les estacions de Son Costa, Aragó i Son Hugo. Des del servei es comunicarà aquests dies la interrupció del servei als abonats i se'ls oferirà disposar d'un termini d'abonament similar als dies no gaudits quan es reiniciï, a final de desembre. En el cas de les persones no residents, se'ls compensarà econòmicament els dies no gaudits.

stats