Societat 05/02/2023

Sembren de nou l'Arbre de les Dones a Manacor, en record de les víctimes de violència masclista

L'anterior va aparèixer destrossat la matinada del 20 de gener passat

ARA Balears
1 min
La sembra del nou Arbre de les Dones

PalmaEl col·lectiu Dones de Llevant de Manacor ha sembrat de nou aquest diumenge al matí l'Arbre de les Dones, en record a les víctimes de violència masclista, ja que l'anterior va ser tallat "de mala manera" la matinada del 20 de gener passat.

En una nota de premsa, el col·lectiu Homes per la Igualtat ha detallat que en l'acte hi han participat nombroses persones que han volgut expressar així la seva solidaritat amb les dones i contra el masclisme, com ara la directora insular d'Igualtat, Rosa Cursach; el batle de Manacor, Miquel Oliver, i la presidenta del Lobby de Dones, Francisca Mas.

A més, hi han pres part les glosadores Alicia Olivares i Maribel Servera, que han dedicat sengles composicions als drets de les dones. Després s'ha plantat l'arbre, amb la intervenció de diverses persones de Manacor i també de fora.

Abans de la cloenda de l'acte, Francisca Mas i Antònia Matamales han llegit un poema d'Àngels Cardona i han agraït el suport dels assistents. També han manifestat la voluntat de continuar fent visible la lluita per la igualtat en qualsevol àmbit.

stats