PalmaAvui els subscriptors de l'ARA Balears han pogut visitar el celler de Macià Batle i conèixer quin és el procés d'elaboració del vi mitjançant les instal·lacions. El net de Macià Batle Ramon Servalls ha transmès la seva passió pel vi i ha explicat quin és el procés per fer una bona degustació.

Dipòsits d'acer inoxidable, la gran revolució del vi.
Dipòsits de vi que imiten l'àmfora romana, fets de formigó i argila, permeten obtenir un vi de manera primitiva.
El procés d'embotellament del vi pot ser amb el tap de suro o amb tap de rosca.
Els dipòsits d'acer inoxidable permeten regular la temperatura del vi.
Per acabar, una degustació de cinc vins diferents.
Per fer una bona degustació, primer hem de tombar un poc la copa i observar el color del vi, després observar la llàgrima, a continuació gaudir de l'olor i finalment tastar-lo.
Unes 150.000 botelles reposen actualment al celler de Macià Batle.
Vi acompanyat d'una degustació d'altres productes de Macià Batle.
Ús de botes de roure francès, que respecten més el gust de la fruita que les botes de roure americà.
stats