Cosmètica
Societat 24/08/2023

El secret de bellesa que ha provat Jennifer Aniston: esperma de salmó

L'actriu ha explicat en una entrevista que prova tota mena de tractaments per combatre l'envelliment

2 min
Jennifer Aniston

BarcelonaPer a molts segueix sent la Rachel de Friends, però Jennifer Aniston té una llarga carrera televisiva i cinematogràfica que compagina amb la d'empresària, una faceta professional que va començar amb el llançament de la seva marca de productes per al cabell, LolaVie. Aniston és una apassionada dels tractaments de bellesa i també de l'activitat física per mantenir-se en forma, com demostra al seu Instagram. Aquesta setmana l'actriu ha concedit una entrevista al Wall Street Journal en què comparteix intimitats sobre la seva carrera però també sobre la seva vida privada. Entre altres coses, assegura que està disposada a seguir qualsevol tractament de bellesa que la faci aparentar jove. Un dels més estranys que ha provat? Esperma de salmó.

L'actriu de The morning show detalla que un esteticista li va proposar un tractament facial amb esperma de salmó, un suggeriment que la va sorprendre. "Primer de tot li vaig dir «Ho dius de veritat? Com s'aconsegueix l'esperma de salmó?»", recorda en l'entrevista. Aniston assegura que va provar el tractament però que no està segura de si va ser efectiu.

L'esperma de salmó és un dels ingredients de moda dels productes de cosmètica de luxe de Corea del Sud, una de les indústries més punteres del món. De la mateixa manera que fa anys el producte imprescindible de la K-beauty (la cosmètica coreana) era la bava de cargol, ara ho és l'esperma de salmó, que promet produir més col·lagen, augmentar la renovació cel·lular i millorar la pigmentació i la inflamació. Segons explica l'actriu en l'entrevista, "s'utilitzen molècules d'ADN obtingudes de l'àcid hialurònic i de l'esperma del salmó".

Aniston no es mostra gaire convençuda amb l'esperma de salmó però sí amb les injeccions de pèptids –molècules formades per la unió de diversos aminoàcids–, un tractament que segons afirmen les cases de cosmètica serveix per lluitar contra els efectes de l'envelliment. L'actriu de Friends utilitza aquestes injeccions setmanalment i n'és una gran defensora. "Crec que és el futur", assegura.

L'any 2019, el llibre Friends with benefits, d'Ian Halperin, revelava que Aniston invertia al voltant de 280.000 dòlars en tractaments de bellesa i benestar.

stats