Societat 23/03/2022

Sancionen quatre botigues d'alimentació de Manacor per vendre productes en descomposició

A més, estan investigant possibles delictes contra els drets dels treballadors

ARA Balears
1 min
Productes en descomposició que venien les botigues de Manacor

PalmaLa Policia Nacional ha sancionat quatre botigues de Manacor on es venien aliments en descomposició. Segons han explicat a través d'un comunicat, els agents del cos policial dugueren a terme cinc inspeccions a establiments on es venia menjar del municipi i en quatre d'aquests localitzaren productes a la venda que no estaven en bon estat. A més, durant les inspeccions varen obrir un expedient a alguns d'aquests locals perquè no tenien la documentació reglamentària en vigor.

El cos policial ha explicat que durant les inspeccions trobaren nombrosos productes en avançat estat de descomposició entre l'oferta que tenien per als seus clients i que aquest fet incompleix la normativa sanitària i de seguretat alimentària.

A més d'aquest fet, els agents també varen fer una inspecció laboral i varen reclamar als propietaris dels negocis que els presentassin els contractes de tots els treballadors del seu establiment. Ara, el cos policial està duent a terme les investigacions pertinents amb la documentació que varen rebre per tal de comprovar si compleixen la normativa o bé estan incomplint la legislació laboral o atemptant contra els drets dels treballadors.

stats