Societat 01/03/2022

Sánchez celebra el Dia de les Illes Balears: "Reivindicau el que sou i el que voleu ser"

Francina Armengol també s'ha dirigit als ciutadans a través de Twitter

ARA Balears
1 min
Pedro Sánchez amb Francina Armengol

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha dirigit als ciutadans de les Balears amb motiu de la Diada: "És una jornada per celebrar i revindicar el que sou i el que voleu ser", ha dit a través del seu compte de Twitter.

Al missatge, Sánchez ha qualificat les Balears com "una terra lligada al progrés que continua apostant per la igualtat d'oportunitats". El president ha tancat la piulada reivindicant "unes illes justes, verdes, lliures i diverses.

Qui també ha felicitat la Diada a través de les xarxes socials ha estat la presidenta del Govern, Francina Armengol. Així, la presidenta ha ressaltat l'Estatut d'Autonomia com "un model d'èxit i progrés".

Igualment, Armengol ha anat més enllà i ha anat relatant durant el dia la celebració de la jornada en primera persona. Si bé el dematí participava en una entrevista a IB3 TV i assistia a l'acte solemne del Parlament, també s'ha mostrat satisfeta de la participació ciutadana en les activitats que es duien a terme als voltants del Consolat de Mar.

Entre els altres càrrecs institucionals que han transmès la seva felicitació, hi ha la presienta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, que ha piulat lloant les Balears: "És una terra meravellosa, diversa, plural i acollidora que commemora avui la seva identitat i les seves tradicions, i que mira cap a un present i un futur de prosperitat, progrés i oportunitats per a tothom".

stats