Societat 30/03/2021

L'hotel Palma Bay allotja sis turistes i cinc residents amb covid-19

Tots són pacients asimptomàtics o simptomàtics lleus, segons ha informat la Conselleria de Salut

ARA Balears
1 min
L'Hotel Meliá Palma Bay, en una imatge d'arxiu

La Conselleria de Salut ha informat aquest dimarts que actualment hi ha 11 persones amb coronavirus aïllades a l'hotel Palma Bay, de les quals sis són turistes i cinc resideixen a les Balears. Dels visitants, dos són alemanys i la resta són quatre croats d'una mateixa família, segons ha detallat la Conselleria.

Totes les persones aïllades a l'hotel són asimptomàtiques o simptomàtiques lleus. Cal recordar que dilluns el portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, va recordar que l'Executiu té contractats hotels "a totes les Illes" –el Palma Bay en el cas de Mallorca– per aïllar els turistes que donin positiu en covid-19. "Són infraestructures que s'han mantingut per qui necessita aïllament específic i no impliquen cap cost afegit", ha assenyalat.

Pel que fa al control dels grups de convivència a les habitacions dels hotels que allotgin turistes, Negueruela es va limitar a indicar que la Direcció General d'Emergències "coordina el dispositiu de vigilància", el qual "es reforçarà i es mantindrà tota la Setmana Santa".

stats