Sant Joan
Societat 22/06/2024

Revetlla de Sant Joan 2024: Aquesta és la programació de la festa a Palma

La festa començarà a les 20.30 h al Parc de la Mar amb un correfoc infantil

ARA Balears
1 min
Correfocs de Mallorca.

PalmaEl Parc de la Mar acollirà un any més la revetlla de Sant Joan, la festa que dona el sus a l'estiu. Amb motiu d'aquesta festa, l'Ajuntament de Palma ha organitzat diverses activitats que tindran lloc aquest diumenge, 23 de juny. A continuació us proposam quina és la programació per gaudir d'aquesta nit tan especial:

Programació

  • 20.30 h. Correfoc infantil amb la participació d'Enfocats, Kinfumfa, Petits Encabritats i Realment Cremats, i la Bèstia de foc na Bastera.
  • 21 h. Encesa del fogueró amb la Flama de la Llengua, en col·laboració amb l'Obra Cultural Balear (OCB). Llavors hi haurà ball de bot amb l'actuació del grup de música tradiconal Al-Mayurqa.
  • 22 h. Pregó de la festa a càrrec de la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Maribel Alcázar.
  • 22.30 h. Segon correfoc amb la participació de diverses colles de dimonis: Ses Germanies, Illa Galera, Maleïts Encabritats, Trabucats, Es Cau des Boc Negre i Incubis. També sortiran al carrer les bèsties de foc del Drac de na Coca, l'Òliba de la Real i el Drac i Guardians de Sant Jordi.
  • 23.45 h. Concert de Suasi i els Electrodomèstics.
Cartell de la Revetlla de Sant Joan 2024.

Més de 180 quilograms de material pirotècnic

La quantitat de material pirotècnic que s'utilitzarà enguany en els dos correfocs supera els 180 quilograms: 33,46 per al correfoc infantil i 154 per al d'adults. Així mateix, Cort ha informat que hi haurà un dispositiu mèdic que constarà de tres equips: una ambulància de suport vital bàsic i una medicalitzada, i 11 vigilants contractats per dur a terme tasques de suport durant la festa.

stats