Societat 09/08/2023

Retiren més de 5,5 tones de residus en l'operatiu especial de neteja del Camp Redó

Aquesta iniciativa complementa els treballs ordinaris que Emaya fa al barri i ha inclòs la participació d'un reforç de sis operaris i diversos vehicles especials

ARA Balears
1 min
Llorenç Bauzá ha presentat aquest dimarts els primers resultats de l'operatiu

PalmaEmaya ha retirat més de 5,5 tones de residus en l'operatiu especial de neteja al Camp Redó. Així ho ha explicat el regidor de Medi Ambient i president d'Emaya, Llorenç Bauzá, que aquest dimecres ha presentat els primers resultats de la iniciativa que s'ha duit a terme aquesta setmana en els habitatges socials del barri. Concretament, ja s'han retirat quatre tones de deixalles voluminoses, més d'una tona d'aparells elèctrics i 500 quilos de residus sòlids. Segons ha informat Cort en una nota de premsa, aquest operatiu, que complementa els treballs ordinaris que l'empresa fa al barri, ha inclòs la participació d'un reforç de sis operaris i diversos vehicles especials, com ara un camió grua per als enderrocs i un camió per als residus voluminosos.

La neteja extraordinària, centrada en els espais privats d'ús públic que hi ha entre els edificis, es farà cada dos o tres mesos segons les necessitats. En aquest sentit, Bauzá ha destacat que els treballs responen a una reivindicació veïnal i ha agraït la seva col·laboració per poder accedir a aquests espais. "Apel·lam a la responsabilitat dels veïns per mantenir el barri net. Volem conscienciar tothom que la seva ajuda és indispensable per fer de Palma una ciutat millor”, ha expressat.

Així mateix, el president d'Emaya ha incidit en el fet que l'empresa municipal col·laborarà amb la Regidoria de Seguretat i Civisme, que es coordinarà amb les entitats veïnals, per posar en marxa campanyes de conscienciació que "ajudin a tenir, entre tots, la ciutat més neta".

stats