Societat 03/08/2021

Els restaurants d'interior de Menorca acaben el juliol amb xifres del 2019

Els negocis d'urbanitzacions presenten un comportament irregular

Iván Martín
1 min
Els restaurants d'interior recuperen l'activitat econòmica.

La majoria de restaurants d'interior dels municipis menorquins han mantingut o incrementat lleugerament la facturació el mes de juliol, en comparació amb el mateix període de la temporada de l'any 2019, segons ha reconegut el president de l'Associació d'Hostaleria i Restauració de Menorca, José Luis Bosch.

El president de l'entitat dependent de la CAEB ha admès les bones xifres obtingudes el mes de juliol i confia mantenir la dinàmica l'agost: "Els establiments ubicats en els nuclis urbans han registrat xifres similars o fins i tot per damunt de les del 2019", i ha afegit: "És una bona notícia per al sector, perquè venim d'uns mesos molt negatius. El repte és continuar amb aquest volum de feina el màxim temps possible".

En canvi, José Bosch ha matisat que els restaurants d'urbanitzacions turístiques no estan aconseguint un rendiment òptim: "Les caixes en els negocis hostalers d'urbanitzacions són més volàtils i irregulars, és molt complicat generalitzar. La manca del client britànic s'està notant, tot i que és cert que el mercat espanyol ha ocupat el buit".

stats