Societat 04/05/2022

Els restauradors de Menorca són prudents davant les bones previsions de la temporada

L'associació ha organitzat la setena edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix

Iván Martín
1 min
Antoni Sansaloni a l'acte de presentació de les Jornades del Peix.

MAÓEl president de l'Associació de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca, Antoni Sansaloni, s'ha mostrat prudent davant les previsions que vaticinen xifres històriques pel que fa a l'arribada de turistes a l'illa: "Tothom diu que anirà molt bé, però és millor fer les valoracions a l'octubre". I afegeix: "És clau incentivar que els visitants vinguin més enllà dels mesos de juliol i agost, és complicat perquè el mercat estatal fa les vacances aquests mesos, però els francesos i italians que tenen més disponibilitat estan gaudint de l'illa".

D'altra banda, l'associació ha organitzat la setena edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix, on aquest aliment i el marisc són els protagonistes en els principals restaurants: "Hem incrementat de 14 a 20 els restaurants que s'hi han adherit, i cal remarcar la importància de crear sinergies entre els propietaris i els productors d'aliments autòctons".

Les jornades es faran del 6 al 15 de maig i l'organització recomana reservar en tractar-se d'un producte fresc. A més, s'ha inclòs en el programa de Menorca Regió Europea de la Gastronomia 2022.

stats