Societat 12/11/2021

Els residents al carrer de Nuredduna podran beneficiar-se d'abonaments bonificats a l'aparcament de les Avingudes

Es podran començar a utilitzar a partir de dimecres que ve

ARA Balears
1 min
Presentació dels abonaments bonificats.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha informat aquest divendres que a partir de dimecres que ve, dia 17 de novembre, els residents al carrer de Nuredduna i a la plaça de les Columnes podran contractar abonaments bonificats per un preu de 65 euros al mes per aparcar en aquestes instal·lacions.

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, ha explicat que "quan es planificà el nou eix verd de Nuredduna ja es plantejà la necessitat de trobar una alternativa assequible per als residents afectats". Dalmau ha dit que el fet d'haver recepcionat l'aparcament a final de setembre ha permès engegar ara la campanya d'abonaments per als residents "empadronats al carrer de Nuredduna i voltants".

La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) oferirà un total de 100 abonaments de 24 hores que es contractaran per ordre d'arribada a un preu bonificat de 65 euros, amb més d'un 40% de descompte respecte del preu de mercat.

L'Ajuntament ha destacat que "s'ofereix una alternativa per deixar el vehicle privat als residents afectats per la construcció de l'eix verd de Nuredduna, que elimina 70 places d'aparcament i que està transformant aquest carrer de Palma en un espai més verd que contribueix a combatre el concepte d'illa de calor".

stats