Societat 22/04/2021

Les reserves d'hotels a les Balears varen créixer un 28% la setmana passada

S'han incrementat en totes les destinacions turístiques del territori espanyol

ARA Balears
1 min
Les mesures clau del decret          per reactivar les Balears

PalmaLes reserves d'hotel a les Balears varen créixer un 28,2% durant la setmana passada i en comparació amb l'anterior, segons les dades de la plataforma TravelgateX. Per darrere de l'Arxipèlag també hi ha el País Valencià, amb un augment del 13,3%, i les Canàries, amb un creixement del 12,9%. Segons recull l'agència Europa Press, les reserves fetes entre el 12 i 18 d'abril mostren un clar creixement en totes les destiacions turístiques del territori espanyol.

La variació de les reserves respecte del mateix període de l'any passat, quan estaven pràcticament congelades, mostra creixements significatius a les illes: un 426,3% a les Balears i un 330,5% a les Canàries. No obstant això, els majors augments de reserves s'han registrat a Madrid (1.113,6%), Castella i Lleó (3.414,3%), Euskadi (2.900%) i Castella-la Manxa (1.018,8)%).

Aquest increment de les reserves mostra un canvi de tendència respecte de la dinàmica de descensos registrats en els darrers mesos, encara que tot dependrà de la situació epidemiològica quan acabi l'estat d'alarma. També s'han de tenir en compte les restriccions que adoptin les comunitats autònomes per controlar la situació.

stats