Societat 13/06/2020

Reobren els parcs infantils de les Illes Balears

Després de tres mesos clausurats, les zones recreatives públiques tornaran a rebre infants

Ara Balears
1 min
Imatges de la crema del castell infantil del Parc de la Riera

PalmaEl Govern ha aprovat un decret que autoritza els ajuntaments a reobrir des d'aquest dissabte els parcs infantils públics, que varen quedar clausurats quan es va decretar l'estat d'alarma pel coronavirus, fa tres mesos.

Segons ha informat en un comunicat, l'ordre ha estat signada per la presidenta del Govern, Francina Armengol, que des de dilluns passat té les competències per a l'adopció, supressió, modulació i execució de mesures corresponents a la fase 3 del pla de desescalada. "A partir del decret vigent des d'avui i fins a la finalització de l'estat d'alarma, els ajuntaments podran obrir els parcs infantils públics sempre que es compleixin alguns requisits", ha remarcat el Govern balear.

A més, en el comunicat han explicat que les instal·lacions hauran de netejar-se i desinfectar-se dues vegades al dia: una de les neteges es durà a terme al final de la jornada o a primera hora del matí i l'altra en qualsevol moment del dia, preferentment al migdia.

Els consistoris hauran de posar cartells als parcs en els quals es recordin les principals mesures preventives enfront del contagi del coronavirus.

stats