Societat 01/10/2021

Els refugis del Consell de Mallorca tornen al 100% de la seva capacitat

El director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, ha destacat que "la tornada a la normalitat no pot venir en un moment millor, ara que comença la temporada alta d’ocupació"

ARA Balears
1 min
Refugi de Son Amer, terme municipal d'Escorca.

PalmaEls refugis de la xarxa del Consell de Mallorca tornen a funcionar al 100%. Després de la reducció de casos de coronavirus i, per tant, la minva de les restriccions, els refugis s'han adaptat a la nova normalitat i tornen a oferir la capacitat màxima permesa per a cada establiment.

Segons han informat en un comunicat, a partir d'ara, el refugi de la Coma d’en Vidal, a Estellencs, tornarà a tenir les 22 places; el de Muleta, del Port de Sóller, 30; el refugi de Can Boi, a Deià, 31; el del Pont Romà, a Pollença, 38; el refugi de Tossals Verds, a Escorca, 42, i el refugi de Son Amer, també a Escorca, 52 places.

Precisament, la vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha explicat que "gràcies a la millora de la situació sanitària, els refugis tornen al 100% de la seva capacitat i d’aquesta manera podrem oferir el servei a molta més gent que fa la Ruta de Pedra en Sec o que passa el dia a la muntanya i hi vol quedar a dormir". "La xarxa de refugis del Consell de Mallorca està a disposició de tota la ciutadania de Mallorca que vulgui gaudir de la Serra i, a més, ofereixen una experiència a l’abast de totes les butxaques", ha afegit la consellera.

Per la seva banda, el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, ha destacat que "la tornada a la normalitat no pot venir en un moment millor, ara que comença la temporada alta d’ocupació dels refugis, gràcies a la Ruta de Pedra en Sec".

stats