Societat 23/02/2022

Ni reconciliació ni perdó, diu la infanta Cristina

La revista 'Lecturas' ofereix el parer de la germana del rei sobre la infidelitat del seu marit

ARA
2 min
La infanta Cristina  i Iñaki Urdangarin se separen

BarcelonaLa revista Lecturas assegura haver tingut accés a la versió de Cristina de Borbó sobre la relació sentimental que ha iniciat el seu encara marit, Iñaki Urdangarin, amb una companya de feina. Segons afirma Pilar Eyre a la publicació, la infanta té clar que ella ha complert el seu paper. “Jo no he fallat”, diu la periodista que repeteix la germana del rei “amb amargor”.

Un dels detalls que crida l’atenció és que el dit de Cristina encara duu l’anell d’un compromís finalment malaguanyat. “Respecto la institució del matrimoni. Porto l’anell des de fa quasi vint-i-cinc anys i el seguiré portants fins que em divorciï. Vull que el món sàpiga que no tinc cap motiu per sentir vergonya”, cita el setmanari, que col·loca en portada l’afer.

Portada de 'Lecturas'

“No hi haurà reconciliació ni perdó”. És una altra de les cites que apareixen a la revista, que dona també alguns detalls ben concrets sobre com es va negociar el breu comunicat amb què la parella va anunciar que interrompia la relació, una formulació que suggeria la possibilitat d’una reconciliació en el futur. Però Cristina nega, a través de l’article, que sigui una possibilitat. Va ser Urdangarin qui va insistir molt per no incloure la paraula divorci en la comunicació oficial i ella, tot i que hauria volgut ser més taxativa, finalment hi va accedir. 

El dia que va esclatar l’escàndol, amb la publicació de les fotografies, Cristina va comunicar al seu pare, el rei emèrit, que se separaria. El setmanari indica també que ella ja no està enamorada de l’exjugador d'handbol, una teoria que s’havia difós per explicar la seva aparent comprensió respecte a les activitats del seu marit.

stats