possible embaràs

Una reacció indiscreta de Justin Bieber suggereix que està esperant el seu primer fill

Diferents vídeos revifen els rumors d'un embaràs de Hailey Bieber, encara que cap dels dos ha confirmat la informació

1 min
Justin Bieber amb la seva dona, Hailey Bieber

BarcelonaL'expectació mediàtica que envolta Justin i Hailey Bieber ha fet que sovint les capçaleres anessin un pas més endavant que la mateixa parella. Abans de casar-se van haver de desmentir en diferents ocasions que encara no havien passat per l'altar i des de fa dos anys neguen també qualsevol rumor d'embaràs a l'instant. Però des de fa dies que a Los Angeles el rum-rum que els Bieber podrien estar esperant una criatura està agafant una altra dimensió, sobretot perquè ara en cap moment s'ha desmentit la notícia.

Justin i Hailey, de 29 i 26 anys, respectivament, van assistir al concert que Drake va celebrar el 18 de juliol. Com és habitual, la parella va viure el concert al backstage de l'estadi de Brooklyn, però tampoc així van poder evitar que les càmeres captessin imatges de tots dos i que les primeres suposicions d'embaràs s'escampessin. En el vídeo, àmpliament compartit a les xarxes, es veu com Hailey es toca la panxa, que alguns s'han atrevit a assegurar que és clarament d'embarassada.

Però aquest no ha estat l'únic vídeo difós. En aquestes segones imatges més recents es veu com la parella surt d'una casa acompanyada d'uns amics i se sent com un d'ells diu: "Sé que estàs embarassada". L'afirmació no rep cap resposta i quan Justin s'adona que hi ha càmeres a l'exterior decideix donar l'esquena i tapar la seva dona.

La parella fa cinc anys que estan casats i ja han dit en diferents ocasions que els agradaria formar una família. Tot i així, ni Hailey ni Justin s'han pronunciat respecte a aquestes informacions.

stats