Societat 05/02/2020

Rafel Nadal ara obre una acadèmia a Kuwait

El tennista tot just fa dos mesos va recordar que havia rebutjat "importants beneficis" per dur a terme el seu projecte a altres indrets del món

Ara Balears
1 min
Instal·lacions de la nova Acadèmia de Rafel Nadal a Kuwait

PalmaEl tennista manacorí Rafel Nadal ha obert una nova acadèmia a Kuwait, segons ha anunciat aquest dimecres mitjançant un comunicat de premsa. Nadal va recordar tot just fa dos mesos, enmig de la polèmica per les crítiques del batle de Manacor, que havia rebutjat "importants beneficis i facilitats" per dur a terme el seu projecte a altres indrets del món perquè sempre va tenir "clar" que ho volia fer al seu poble.

Segons assenyala el comunicat, l'objectiu de la segona acadèmia de Nadal és "convertir-se en un centre tennístic de referència a l'Orient Mitjà". "Aquesta és la primera acadèmia que obrim fora de Manacor", ha afirmat el tennista, que l'any passat va obrir dos centres de tennis a Mèxic i Grècia.

Les instal·lacions de l'Aaadèmia de Kuwait disposen de vuit pistes cobertes, vuit d'exteriors, un estadi a l'aire lliure per a 1.500 persones i un pavelló multiusos cobert amb capacitat per a 5.000 espectadors.

stats