Festival
Societat 25/06/2022

Queixes per les coes eternes al Mallorca Live Festival

Alguns usuaris de Twitter denuncien que s'han perdut alguns concerts perquè esperaven per accedir al recinte

ARA Balears
1 min
Cua al Mallorca Live Festival

Els assistents al Mallorca Live Festival es queixen de la poca efectivitat de l'organització per accedir al recinte. N'hi ha que fa hores que esperen per entrar. Dins, els concerts arranquen i segueixen el seu curs. Mentrestant, alguns usuaris han denunciat la situació a Twitter.

A banda d'això, les queixes s'han centrat en el servei de bus que facilitava l'accés al lloc.

Per part seva, el mateix festival ha fet un comunicat demanant disculpes als assistents. "Hem treballat dia i nit durant els darrers dos anys perquè aquesta fos la millor edició del Mallorca Live, un festival del qual pugueu sentir-vos orgullosos. Així i tot i amb tot l'esforç dels milers de persones que feim l'esdeveniment musical més gran de les Illes Balears, l'arribada i l'accés al recinte no han funcionat com esperàvem. Lamentam profundament el que ha passat avui en la nostra primera jornada", han explicat en el comunicat.

De la mateixa manera, han anunciat ampliacions de plantilla i horaris per recollir les polseres. "Hem assignat més personal a l'envelat de validació per agilitar la recollida de les vostres polseres i hem ampliat l'horari de bescanvi d'entrades, que estarà obert des de les 15 h de dissabte. També feim feina per millorar la connectivitat perquè pugueu fer les vostres recàrregues en línia de la polsera cashless sense incidències", han exposat.

stats