Robatori amb força
Societat 30/08/2023

Quatre detinguts per un robatori amb força a un vaixell a Portocristo

Els fets van tenir lloc dijous passat de matinada

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Local de Palma.

PalmaQuatre homes d'entre 18 i 25 anys han estat detinguts per la Policia Nacional i la Policia Local pel robatori a l'interior d'un catamarà amarrat al port de Portocristo (Manacor). Els fets van tenir lloc dijous passat.

La Prefectura Superior de les Balears ha informat aquest dimecres en un comunicat a Europa Press que els fets ocorregueren a les 3.30 hores, quan diversos testimonis observaren quatre persones per la zona on estava amarrada l'embarcació.

En arribar-hi els agents de la Nacional i de la Policia Local, varen veure que dos vehicles que eren a la zona de pàrquing volien abandonar el lloc. A continuació, els feren aturar i els identificaren com a presumptes autors gràcies als testimonis. Un cop els cotxes estaven aturats, es va fer un escorcoll dels vehicles i a l'interior del maleter hi localitzaren multitud de llaunes de cerveses i refrescs.

Quan trobaren l'embarcació on s'havia produït el robatori, els agents comprovaren que els joves havien hagut d'escalar més de dos metres per accedir a l'interior del catamarà, que, a més, estava a una distància de més d'un metre del pantalà. Finalment, procediren a la detenció dels quatre individus com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a una embarcació.

stats