Societat 20/06/2023

El quarter de Sant Ferran, la primera visita de Martínez com a batle

El popular ha insistit, una vegada més, en la seva intenció d'incorporar 300 agents més al cos de la Policia Local de Palma

2 min
Martínez, aquest dimarts, en la visita al quarter de Sant Ferran de Palma.

PalmaJaime Martínez ha tornat a deixar clar –aquesta vegada, amb un gest simbòlic– que la seguretat és una de les seves prioritats com a batle. El popular ha triat el quarter de Sant Ferran de la Policia Local per fer la primera visita a dependències municipals sota el nou càrrec. Des d'allà, s'ha compromès, una vegada més, a incrementar "el nombre d'efectius". Segons el batle, a Ciutat falten prop de 300 agents municipals. Per suplir aquesta mancança, ja ha anunciat que planificarà la convocatòria d'aquestes places dins el mandat actual.

En la visita també hi han estat presents el regidor de Seguretat Ciutadana i Civisme, Miguel Busquets, i el tinent de batle de Mobilitat i Polígons Industrials, Antonio Deudero, els quals s'han reunit amb els comandaments i agents del cos municipal. "Donar la seguretat que els ciutadans de Palma es mereixen és una prioritat durant aquest mandat, de manera que avui he volgut traslladar el meu suport absolut al cos de Policia Local, crec que el batle ha d'estar al seu costat", ha declarat Martínez.

En matèria de Seguretat Ciutadana, el batle ha avançat algunes línies prioritàries, i ha destacat que "hem de ser inflexibles amb l'incivisme en vessants com grafits o patinets". Per això, ha traslladat un primer objectiu clar a la Policia Local: "l'ocupació i posar el focus a segons quins indrets de Palma, ja que la inseguretat ciutadana ens ha dut a ser una de les ciutats d'Espanya amb més índex de criminalitat". Per fer-ho realitat, el batle s'ha compromès a dotar dels recursos humans i materials necessaris perquè pugui fer la seva feina en les millors condicions".

Millors equipaments per als bombers

La segona visita d'aquest dimarts ha estat al cos de Bombers de Palma, on s'ha compromès a dotar-lo de "més i millors equipaments que els permetin efectuar la seva tasca amb les màximes condicions de seguretat". El batle ha recordat que la responsabilitat i el compromís assumits pels bombers en una ciutat com Palma "van molt més enllà de les tasques que generalment se'ls atribueix".

En aquest sentit, Martínez ha assenyalat que el cos de Bombers "funciona, en la pràctica, com una gran metròpolis". "Els nostres bombers col·laboren de manera permanent amb els parcs que presten servei en altres municipis de Mallorca. És aquesta una vocació de feina conjunta que el nou equip de govern pretén continuar i potenciar, establint els acords que resultin pertinents amb el Consell", ha apuntat.

stats