Fonts policials

Es publica el certificat de defunció de Matthew Perry

Les proves de l'autòpsia no han estat concloents i la causa de la mort segueix sent incerta

1 min
Matthew Perry a Beverly Hills el 2016

BarcelonaEl dissabte 28 d'octubre es comunicava la mort de Matthew Perry per causes desconegudes. L'actor que encarnava l'entranyable Chandler Bing a la comèdia de situació Friends va morir al jacuzzi del seu domicili de Los Angeles a l'edat de 54 anys sense senyals de violència aparents. Més de dues setmanes després de la seva pèrdua s'ha fet públic el certificat de defunció, que conclou que la causa de la mort segueix sent incerta i que les primeres proves de l'autòpsia no han estat concloents.

Perry havia explicat en nombroses ocasions els seus problemes d'addiccions –principalment a l'alcohol i als opioides–, que van començar molt abans que es fes mundialment famós gràcies a la comèdia. Segons el portal digital TMZ, els serveis d'emergència van arribar a casa de Perry després que l'assistent de l'actor demanés ajuda per una possible "aturada cardíaca". Quan els bombers i la policia van arribar a casa de l'actor de Friends ja era massa tard. L'actor havia mort a les 16.17 h.

El motiu de la defunció ha estat investigat per la divisió de robatoris i homicidis del departament de policia de Los Angeles, que fa dues setmanes no va trobar cap resta de fentanil o metamfetamina en el cos del Perry, cosa que descartava una mort per sobredosi d'aquestes drogues. La família va celebrar el seu enterrament de forma privada el 3 de novembre a la mateixa ciutat de Los Angeles.

stats