Societat 19/07/2018

Els propietaris dels cinemes Metropolitan asseguren que Cort no s'ha posat en contacte amb ells per negociar-ne la compra

Margarita Salom, filla de Carme Servera, una de les propietàries dels antics cinemes Metropolitan, ha dit que tot el que saben ho han llegit a la premsa

Aina Riera Serra
1 min
Els propietaris dels cinemes Metropolitan asseguren que Cort no s'ha posat en contacte amb ells per negociar-ne la compra

PalmaDimecres el batle Antoni Noguera va visitar Pere Garau per anunciar la publicació imminent de les bases per llogar un local on ubicar el futur casal de barri, una reivindicació històrica d'aquesta barriada.

Explicava, però, que es tractava d'una solució provisional, ja que les intencions a llarg termini seria poder adquirir un solar o un local. El problema d'aquest barri és que no disposa de solars públics, fet que dificulta els projectes de Cort.

Això no obstant, Noguera va assegurar que s'havia intentat negociar amb les propietàries dels antics cinemes Metropolitan perquè des del Consistori s'hi voldria ubicar el centre de salut, i on ara hi ha el centre de salut poder-hi ubicar de manera definitiva el casal de barri. Tanmateix, el batle va dir que, de moment, la propietat no tenia intenció de vendre.

Tot i això, aquest rotatiu s'ha posat en contacte amb la filla d'una de les propietàries, Margarita Salom, que ha informat que l'Ajuntament no s'ha posat en contacte amb elles en cap moment.

"Tot el que sabem ho hem llegit a la premsa", ha declarat Salom, qui apunta que desconeix quines són les intencions de Cort pel que fa als antics cinemes.

Margalida Salom ha dit que la propietat dels Metropolitan està en mans d'un grup de socis que no han decidit encara un preu de venda.

stats