Tribunals
Societat 28/04/2023

Prohens no declararà en el judici a Penalva i Subirán després que Gijón hagi retirat la petició

El TSJIB preveu dur a terme el judici entre el 5 de juny i el 14 de juliol, encara que, si fos necessari, es podria reprendre a partir del 4 de setembre

ARA Balears
1 min
Marga Prohens en una imatge d'arxiu

PalmaLa presidenta del PP balear i candidata del partit a la presidència, Marga Prohens, no declararà finalment com a testimoni en el judici contra el jutge Manuel Penalva, el fiscal Miguel Ángel Subirán i els agents del Grup de Blanqueig de la Policia Nacional, José Luis García, Blanca Ruiz, Miguel Ángel Blanco i Ivan Bandera, pels casos d'ORA i Cursach. Segons ha informat Europa Press, Álvaro Gijón, que exerceix l'acusació particular, havia sol·licitat la compareixença de la líder dels populars com a testimoni, tot i que ha acabat retirant la petició.

Així mateix, cal recordar que la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) preveu dur a terme el judici entre el 5 de juny i el 14 de juliol, encara que, si fos necessari, es podria reprendre a partir del 4 de setembre.

El judici tindrà lloc a Sa Gerreria, a causa del nombre de parts acusadors i acusades, de manera que es pugui acollir tothom i facilitar que acusats i testimonis puguin declarar directament.

stats