Societat 18/07/2023

Un professor menorquí amb el C2 de català, nou cap de gabinet de la Conselleria d'Educació i Universitats

Des de la seva posició s'encarregarà de coordinar la feina dels diferents departaments, així com de ser la mà dreta del conseller Antoni Vera

1 min
Santiago Mascaró, el nou cap de gabinet de la Conselleria d'Educació i Universitats.

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitats, encapçalada per Antoni Vera, ha publicat aquest dimarts al BOIB el nomenament del nou cap de gabinet, Santiago Mascaró Cardona. Des de la seva posició serà l'encarregat de coordinar la feina dels diferents departaments de la Conselleria i fer de pont amb el conseller. Té un bon domini de la llengua catalana, acreditat amb el nivell C2.

Nascut l'any 1993 a Alaior, és graduat en ADE per la UIB, i actualment està acabant el grau de Turisme a la UOC, on també cursa el grau d'Humanitats. Compte amb el màster de professorat a la Universitat de València. Durant quatre anys ha estat professor d'Economia a escoles concertades, a ESO, Batxillerat i a FP de Grau Superior, així com tutor de diferents cursos.

Pendents de la Direcció General d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors

El nomenament de Mascaró se suma als de Salvador Ruiz Borrás, com a director general de Personal Docent, i Rafel Maura Reus, director general de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat. També integren el gabinet Maria del Pilar Guasp Bergas, que és la secretària general de la Conselleria; Ismael Alonso, com a director general de Planificació, Ordenació i Infraestructures Educatives, i Catalina Neus Riera Estarellas, directora general de Primera Infància i Atenció a la Diversitat. Ara per ara, només queda nomenar el director/a general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors.

stats