Monarquia
Societat 01/12/2022

Primeres imatges de la polèmica docusèrie del príncep Enric i Meghan Markle

La parella traurà els draps bruts del conflicte amb els Windsor en una producció que veurà la llum el 8 de desembre

2 min
Una foto íntima de la parella

BarcelonaEls ducs de Sussex no donen per tancats els problemes amb la casa reial anglesa. La mediàtica parella vol explicar la seva versió de la història i ho farà a través d'una sèrie documental que es podrà veure a Netflix a partir del 8 de desembre. La plataforma ha fet públic avui el primer teaser de la producció, un vídeo amb música solemne i imatges en blanc i negre, moltes de l'àlbum personal del matrimoni, que deixen clar que la parella vol defensar-se de totes les informacions que s'han escrit sobre ells.

En una de les imatges del vídeo es pot veure una foto del 2019 de la missa en honor de la celebració del Dia de la Commonwealth en què a primera fila estan situats l'actual Carles III, la seva dona, Camil·la, el príncep Guillem i Kate Middleton. En segona fila, darrere d'ells, hi ha Enric i Meghan.

La docusèrie, que en espanyol es titularà Enrique y Meghan, servirà per conèixer de primera mà com es va gestar la història d'amor entre el príncep i la llavors actriu. Segons detalla la plataforma, al llarg dels sis episodis que tindrà la producció s'analitzarà els inicis clandestins de la relació i els problemes que van fer que prenguessin la decisió d'abandonar la família reial britànica i traslladar-se als Estats Units. "Quan hi ha tantes coses en joc, no té més sentit que nosaltres expliquem la nostra història", es pregunta en un moment del teaser Meghan Markle, que apareix plorant en diverses escenes. També surt emocionat Enric, que mirant a càmera diu: "Havia de protegir la meva família".

Els ducs de Sussex van signar un acord de col·laboració amb Netflix per produir continguts per a la plataforma. Aquest és el primer projecte que se centrarà exclusivament en la seva història personal. El príncep Enric i Markle van arrencar la seva col·laboració amb Netflix amb un documental sobre els jocs Invictus, una competició per a exmilitars impulsada pel duc de Sussex.

stats