Societat 20/10/2019

Primeres imatges oficials del casament de Rafel Nadal i Mery Perelló

La Fundació Rafa Nadal ha difós dues instantànies del dia de l'enllaç

A. T.
1 min
Imatges oficials de l'enllaç

PalmaLa Fundació Rafa Nadal ha difós aquest diumenge les primeres fotografies oficials de les noces de Rafel Nadal i Mery Perelló. A les instantànies hi apareixen els nuvis a l'exterior de la Fortalesa de Pollença. La parella ha mantingut en secret en tot moment els detalls del seu enllaç i ha evitat fins ara que es publicàs cap imatge de l'esdeveniment.

Amb aquest objectiu, el casament es va blindar per terra, mar i aire. La cerimònia es va celebrar a la Fortalesa, situada a la punta Avançada del litoral mallorquí, on només es pot arribar per un camí que requereix permís d'entrada. Els convidats s'hi varen traslladar amb autobusos des de l'aeròdrom militar de Pollença per controlar-ne l'entrada.

A més, la Fortalesa impedeix la visibilitat des de l'aigua. Fer fotografies des de l'exterior és quasi impossible. Juntament amb això, l'esdeveniment es va blindar també per aire gràcies al fet que Enaire, organisme encarregat de la gestió de l'espai aeri, va emetre un avís que impedia sobrevolar la zona el dia de l'enllaç. La multa per a qualsevol aparell –fins i tot drons– que incomplís l'ordre se situava entre 30.000 i 50.000 euros.

Amb la intenció de blindar-les també en la comunicació digital, la parella va demanar a tots els convidats que no duguessin mòbils. A banda d'això, varen obligar a signar un contracte de confidencialitat a tots els treballadors de les empreses subministradores per poder oferir els serveis i varen contractar una empresa de seguretat privada.

stats