La falta de previsió retarda al 9 de juliol les restriccions al far de Formentor

Tampoc s'han instal·lat les càmeres destinades a controlar l'accés a partir de l'aparcament de l'hotel Formentor

La falta de previsió ha obligat a retardar al 9 de juliol la posada en marxa de les restriccions d'accés a la zona del far de Formentor, tot i que  des de  l'1 de juny ja està operativa la nova estació del port de Pollença, que ha de donar servei als autobusos que permetran als visitants accedir a aquest important espai natural d'atractiu turístic.

S'havia  anunciat que com a mínim a partir de juliol la zona quedaria tancada al trànsit de vehicles entre les 10 i les 19 hores, tot i que es desconeixen les freqüències que es posaran en marxa. En el cas de la  llançadora   del Trenc, s'han habilitat onze connexions diàries en cada sentit, mentre que a s' Almonia  i al Caló  del  Moro en són nou al dia.

Des del departament de Turisme de l'Ajuntament de Pollença s'ha explicat que mentrestant  s' instal·laran  senyals de prohibit el pas, però que les  càmeres  que estaven previstes encara no han arribat "i  difícilment  es podran instal·lar a temps". De moment serà la Guàrdia Civil qui vetlarà pel  compliment  d'aquesta  prohibició  de pas.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF