Societat 15/06/2021

Presó provisional per a l'acusat d'apunyalar un home a la zona del Sindicat, a Palma

Els fets van ocórrer el 23 de maig a les 20 h quan la víctima era dins un bar

ARA Balears
1 min
L'home tenia antecedents policials.

PalmaEl jutge va decretar aquest dilluns presó provisional per a l'acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa per apunyalar un home amb un ganivet al pit, després que la Policia Nacional l'identificàs i l'arrestàs el mateix dia. Els fets van ocórrer el 23 de maig a les 20 h al barri del Sindicat, a Palma, quan la víctima era a l'interior d'un bar amb un amic.

Segons la investigació, el presumpte agressor va conversar amb el seu amic, a qui assegurava que coneixia, però ell ho negava. En un moment donat, l'home va treure un ganivet de cuina de grans dimensions que tenia guardat a la cintura i es va tirar damunt la víctima, a qui va apunyalar al pit. Davant això, l'home agredit només es va poder protegir amb els braços i va rebre una altra punyalada a l'espatla, de manera que el ganivet va sortir per l'aixella i el va impactar al tòrax.

A continuació, l'agressor va fugir del lloc dels fets i la víctima va ser auxiliada pel seu amic, que el va dur a un centre mèdic proper, des d'on el van traslladar a l'hospital Son Espases. El grup d'homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va identificar el presumpte autor, el qual tenia nombrosos antecedents policials, entre ells un homicidi dolós.

stats