Societat 05/03/2021

Presó provisional per l'home que va apunyalar el seu company de pis a Palma

L'individu de 36 anys està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi

Ara Balears
1 min
L'acusat en el moment de la detenció.

PalmaL'home que presumptament va apunyalar el seu company de pis dimecres a Palma ha passat aquest divendres a disposició judicial i s'ha decretat per a ell presó provisional. L'individu, de 36 anys i origen colombià, està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi per apunyalar en tres ocasions l'home de 30 anys amb qui comparteix casa.

Els fets van ocórrer el dimecres cap a les 11.30 h en un pis del barri de Foners, a Palma, quan el presumpte autor va clavar-li tres punyalades entre el coll i l'esquena al company de pis mentre treia roba de la rentadora, moments després de mantenir una discussió. La víctima va fugir ràpidament per evitar més agressions i es va refugiar a un supermercat proper.

El vigilant de seguretat de l'establiment va veure la víctima i avisà els serveis d'emergència, que el van traslladar a l'hospital de referència per la gravetat de les lesions, segons informa la Policia Nacional en un comunicat. Els agents van trobar el presumpte autor al carrer i l'arma que havia fet servir –un ganivet de 20 centímetres– a la casa.

stats