Societat 30/03/2022

Presó provisional per a l'home acusat d'agredir sexualment una dona al polígon Son Rossinyol

Els fets van ocórrer a les sis del matí, quan la víctima entrava a la feina

1 min
L'edifici dels jutjats de Palma, a l'avinguda d'Alemanya.

PalmaL'home de 36 anys acusat d'agredir sexualment una dona al polígon Son Rossinyol de Palma ahir dimarts ha passat a disposició del jutge aquest dimecres, qui ha decretat presó provisional per al processat, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat. Els fets van ocórrer a primera hora del matí, devers les sis, quan la víctima entrava a les oficines de l'empresa on treballa.

Una vegada dins, l'home la va abordar per l'esquena i van iniciar un enfrontament, però l'individu va agredir tant físicament com sexualment la dona. El processat la va agafar pel coll quan ella va començar a demanar auxili i li va esquinçar la roba. Finalment, l'home va fugir del lloc dels fets, però els agents van aconseguir localitzar-lo.

Més tard, els agents van descobrir les seves pertinences en un espai annex de les oficines, on suposadament hauria passat la nit. La víctima, per la seva banda, va ser traslladada a l'hospital, atès que tenia lesions. A més, aquest matí el cos policial ha comunicat que aquest individu ja havia estat detingut el febrer per rompre la marquesina d'un autobús, amenaçar els vianants i donar una coça a un menor.

stats