Succés
Societat 30/06/2023

Presó provisional, eludible amb fiança de 10.000 euros, per al detingut per atropellar el ciclista Bernat Ramis

La defensa ha explicat davant els mitjans de comunicació que el seu client no es va aturar perquè no es va témer d'haver atropellat ningú

ARA Balears
1 min
Cotxe de la Guàrdia Civil

PalmaEl jutjat d'Instrucció número 3 d'Eivissa en funcions de guàrdia ha ordenat presó provisional comunicada, eludible amb fiança de 10.000 euros, per al conductor detingut després d'atropellar mortalment el ciclista Bernat Ramis. L'home, de nacionalitat britànica i de 35 anys d'edat, està acusat de presumptes delictes d'homicidi per imprudència, abandonament del lloc de l'accident i conducció temerària sense haver tingut mai el permís per fer-ho.

La defensa del detingut ha explicat davant els mitjans de comunicació que el seu client no es va aturar perquè no es va témer d'haver atropellat ningú. Després de l'accident, dimarts passat a l'horabaixa al camí de Benimussa, el conductor va partir, fet per la qual cosa la Guàrdia Civil va posar en marxa una investigació per trobar-lo. Els agents de Trànsit que dirigien la investigació trobaren un dia després el vehicle causant del sinistre en una zona aïllada del terme de Sant Josep de sa Talaia.

Cap a l'horabaixa de dimecres, el detingut es va entregar a dependències de la Guàrdia Civil de Sant Antoni, on va ser traslladat a la caserna de Can Cifre a Eivissa per fer la instrucció de diligències.

stats