Societat 19/04/2023

El PP insisteix que Son Gotleu és una "zona conflictiva" i "exemple de decadència"

El candidat a la batlia de Palma, Jaime Martínez, ha fet aquest retrat del barri, per al qual proposa un "pla de neteja i seguretat"

1 min
El candidat a la batlia de Palma, Jaime Martínez, aquest dimecres a Son Gotleu.

Palma"Exemple de decadència" i una "zona conflictiva". Aquesta és la visió que el candidat del Partit Popular a la batlia de Palma, Jaime Martínez, ha promogut aquest dimecres de Son Gotleu, en una roda de premsa convocada a l'envelat que han muntat al mateix barri. Si bé la intenció que el popular assegura que té per a aquesta zona de Palma és "regenerar-la", les connotacions del seu discurs contribueixen a perpetuar la concepció estigmatitzada que s'ha escampat de Son Gotleu.

Per això, Martínez ha proposat un "pla de xoc de neteja i seguretat", atès que, "com el Camp Redó o el parc de les Estacions", es tracta d'una "zona conflictiva". Pel que fa a la neteja, el candidat del PP ha suggerit actuar també davant els "grafits, els cotxes abandonats i trastos" que hi ha al carrer. Ara bé, el partit popular de Palma pretén fer una "reforma integral al barri", igual que la que van presentar al Camp Redó –que servirà de pla pilot–, centrat en "certs blocs".

A banda d'això, el partit també vol tirar endavant "un pla renove", que està previst per totes les zones de Palma, "recordant el pla Mirall de fa 25 anys". Aquest inclouria millorar el "mobiliari, voreres i façanes". A més, i de manera conjunta amb Pere Garau, el PP vol "ampliar el nombre de places d'escoletes de 0-3 anys i fer que totes siguin gratuïtes, tant en el cas de les públiques com les privades".

stats